VILLANY­SZERELÉS Bóly és környékén

Megbízható villanyszerelés szakmunka garanciával + akár SOS kiszállással is

Villanyszerelőt keresel Bóly vagy környékén?

Jó helyen jársz!

Megbízható, magas minőségű és szakértő módon kialakított elektromos hálózatot biztosítunk társasházak, lakások vagy családi házak számára.

Nem mindegy, kire bízod a villany­szerelési munkákat: otthonod komfortját, biztonságát határozza meg!

Villanyszerelő munkájára van szükséged, mert…

  • Folyton lecsapódik a biztosíték, miközben dolgoznál, sőt, veszett már így el többórányi munkád?
  • Esetleg nincs elég konnektor kiépítve, és hosszabbító hátán is hosszabbító van az otthonodban?
  • Vagy épp ráz a víz, mert zárlatos a bojler, és nem érzed magad biztonságban?

Számos olyan mindennapi, árammal és villanyszereléssel kapcsolatos probléma adódhat otthon, amelyre szakszerű megoldást kell találnod. Szabadulj meg ezektől a kellemetlenségektől és veszélyforrásoktól egyszerűen – segítünk, ha Bóly és környékén van szükséged villanyszerelőre! Minden villanyszerelési munkát terv alapján szükséges végezni, ám ha ez nem áll rendelkezésre, segítünk az elkészítésében. Személyre és problémára szabott, hatékony villanyszerelési megoldást biztosítunk, szükség esetén az áramszolgáltatónál regisztrált szakember bevonásával.

Biztonságos konnektor dugalj felszerelése lakásba Pécs, Komló és Baranya megyében

Villanyszerelés Bóly vagy környékén? Hívj minket a +36-72/569-929 számon!

A stabil, megbízható elektromos hálózat a megfelelő villany­szerelőn múlik, még Bólyon is!

Jelenleg a villamos áram a legfontosabb közmű! Hiszen, gondolj csak bele, ezen keresztül internetezel, dolgozol, töltöd a különféle eszközeidet is. Nélkülözhetetlen, hogy a rendszer megbízhatóan és biztonságosan működjön, így neked is szükséged lesz egy olyan szakemberre, aki ezt biztosítja… Aki nemcsak pár hétre vagy hónapra, hanem évekre, évtizedekre veszi le rólad a villanyszerelés gondját.

Figyelj azonban arra, hogy nem éri meg ezeken a munkálatokon spórolni: a megoldjuk okosba’-hozzáállás végül neked kerül majd többe, mert újra és újra baj lesz a rendszerrel. A szakszerű villanyszerelési munkák díja nem kifejezetten alacsony, viszont megfelelő szakemberrel csak egyszer kell ezzel a befektetéssel számolnod. Mi minden megbízásunk során ezzel a céllal dolgozunk, ezért is vállalunk garanciát a munkánkra.

Szakértői munkatapasztalatunk számokban…

TELJES lakásra/házra kiterjedő munka

szoba méretnek megfelelő munka

kisebb megrendelés

tűzhely, bojler, lámpa, konnektor, kapcsoló stb. bekötés, telepítés

Villanyszerelés Bóly és környékén az ADAKMIN-tól

Új elektromos hálózat kiépítése és meglévő hálózat korszerűsítése

Új elektromos hálózat kiépítése és meglévő hálózat korszerűsítése Bólyon

Amikor új lakásba / házba költözöl, érdemes már a felújítást megelőzően elvégeztetni a villamos hálózat állapotfelmérését, vagy adott esetben felújítását. Nyilván, ez nem a „legszexibb” része a felújítási procedúrának, azonban szükséges, hiszen sok pénzt spórolhatsz meg magadnak. Az állapotfelméréssel, illetve szükséges elektromos hálózat korszerűsítéssel járó villanyszerelési munkák ára jóval kevesebb, mintha már a felújítás után derül ki egy probléma. Ráadásul az építési törmelékek nem is mutatnak jól az új kanapédon…

Ugyanez igaz akkor, ha meglévő otthonodban, régebbi építésű lakásban vagy házban tervezel felújítást, netán érzel gyanús, égett kábelszagot… Most már ugyan kötelező, de a régi szabványok szerint még nem volt életvédelmi relé, illetve nem volt kötelező a dugaljak földelése sem. Az elektromos hálózat korszerűsítésébe természetesen ezek is beletartoznak.

Új elektromos hálózat kiépítése és meglévő hálózat korszerűsítése
Háztartási gép, fogyasztó bekötése, áramkör kiépítése, terhelhető vezetékek, villanyszerelés Pécs városában

Új fogyasztók bekötése, új áramkör kiépítése terhelhetőbb vezetékekkel

Legyen szó akár csak új gépek beszerzéséről, akár költözésről vagy teljes felújításról, az új háztartási gépek kockázatosak lehetnek a régi hálózatokra nézve. Folyton lecsapódhat a biztosíték – amely megnevezés csak a köznyelvben terjedt el; valójában ez a kismegszakító –, és egyes gépek együtt nem lesznek használhatók… Igen kellemetlen például a hétvégi nagytakarítás során, amikor a mosogatógép, a porszívó és a mosógép egyszerre nem vethetők be, mert lecsapják a biztosítékot! Ráadásul, ha ez időről időre gyakran ismétlődik, a hálózat károsodni fog – ez pedig akár a lakás áramellátásának akadozásához is vezethet. Ezért is szükséges, hogy villanyszerelő szakemberrel felméresd az ingatlan hálózatának állapotát, majd szükség esetén elvégeztesd a korszerűsítéseket és az új fogyasztók bekötését is!

Konnektor, dugalj, csatlakozó kiépítés, áthelyezés, átszerelés

Konnektor, azaz dugalj kiépítés, áthelyezés

Ingatlanvásárlásnál vagy felújításkor mindig fontos kérdés, hogy hol, mennyi konnektorra lesz szükség? Sokszor pedig útközben jelentkezik az igény, hogy máshova kéne áthelyezni a konnektort, vagy nem ártana, ha több lenne belőle, mert túl sok a mindenfelé tekeredő hosszabbító.

Természetesen ezeket a munkálatokat is profi villanyszerelőre érdemes bízni, ha szakszerű, hosszútávon is megbízható megvalósítást szeretnél otthonodban. Ide tartozik a dugaljak mellett a világításkapcsolók kialakítása is, illetve, szükség esetén a gyermekbiztos megvalósítások.

Konnektor, dugalj, csatlakozó kiépítés, áthelyezés, átszerelés
Villanyszerelés Pécs, villamos hibakeresés, javítás Pécs és Baranya megyében

Villamos hibakeresés, javítás

Amikor használtan veszel lakást, jellemzően nem kezded el szétkapni helyben az elektromos hálózatot, sőt, a frissen cserélt kapcsolókat látva úgy is gondolhatod, minden rendben van. A probléma általában használat során derül ki, kellemetlenségeket okozva, és ekkor már biztosan villanyszerelőre lesz szükséged a hiba forrásának felkutatásához.

Célszerű állapotfelmérést, hibakeresést kérni már a felújítás előtt.

Ha azon gondolkodsz, biztosan szükséged lesz-e rá, itt egy kis segítség: amennyiben a lakáselosztó, illetve a villanyóra nyilvánvalóan régebbiek, valószínűleg karbantartásra és javításra lesz szükség a teljes hálózatot illetően.

Ellenőrzés, javítás, karbantartás – villanyszerelés Bóly és környékén szakszerűen, garanciával

Villanyszerelés Bóly és környékén garanciával

Nagyon fontos számunkra, hogy valóban minőségi, hosszútávon is megbízható villanyszerelési munkákat végezzünk megbízóink otthonában. A munkánkra vállalt garancia érvényessége ezért 1 teljes év, illetve az általunk beszerzett anyagokra 1 éves garancia ügyintézést biztosítunk – ez azt jelenti, hogy az általunk beszerzett anyagok esetében, ha szükségessé válik, mi egyeztetünk és intézkedünk helyetted a gyártó/kereskedő képviselőivel.

Garancia villanyszerelésre, kaputelefon-szerelésre, tűzvédelmi munkálatokra

Villanyszerelés garancia érvényessége

Nagyon fontos számunkra, hogy valóban minőségi, hosszútávon is megbízható villanyszerelési munkákat végezzünk megbízóink otthonában. A munkánkra vállalt garancia érvényessége ezért 1 teljes év, illetve az általunk beszerzett anyagokra 1 éves garancia ügyintézést biztosítunk – ez azt jelenti, hogy az általunk beszerzett anyagok esetében, ha szükségessé válik, mi egyeztetünk és intézkedünk helyetted a gyártó/kereskedő képviselőivel.

Gyakran felmerülő kérdések

Milyen területen, milyen városokban végeztek villanyszerelési munkákat?

Főként Pécs, Bóly környékén és Baranya megyében vállalunk villanyszerelési munkákat. Egyéni egyeztetés alapján ennél távolabbi helyszínekre is kiszállunk.

SOS vállaltok-e kiszállást villanyszereléssel kapcsolatos megkeresésekre?

Igen, szabad kapacitásunktól függően vállalunk SOS villanyszerelést is.

Milyen tényezőkön múlik a villanyszerelés ára?

Nagyon változó lehet a villanyszerelési munkák díja, ami a munkadíj mellett nagyban függ a szükséges alkatrészektől is. Természetesen, a minőségi termékek itt is drágábbak, de minden villanyszerelés munka során érdemes mérlegelni, mikor fizetsz többet? Akkor, ha az olcsóbb megoldásra szavazol, de gyakran történik meghibásodás, és kell újra villanyszerelőt hívnod? Vagy akkor, ha az egyszeri bekerülési költség több lesz majd, de éveken, évtizedeken át rendben működik a rendszer? Tapasztalataink szerint egyértelműen az előbbi kerül többe – így mindig érdemes minőségi anyagokat, megoldásokat és szolgáltatásokat választanod.

Fix árban vagy óradíjasan dolgoztok?

Általában fix árat szabunk meg, kivéve hibakeresési vagy javítási munkák esetén, ekkor időalapú, óradíjas a munkavégzésünk.

Mennyi a kiszállás díja?

Bóly esetén a kiszállás díja 12.000 Ft.

Kapcsolat­­felvétel

Villanyszerelés Bóly és környékén. Keress minket bizalommal!

Azonnali kapcsolatfelvételhez hívj minket!